//
Comments0

In het najaar van 2017 zijn we weer op zoek gegaan naar de beste kandidaten voor het traineeship van de Metropoolregio Amsterdam. Er waren maar liefst 450 sollicitanten. Na een pittig selectietraject zijn de beste 25 talenten gekozen. Zij stellen zich graag voor!

Bekijk snel het filmpje!

Over het MRA traineeship

Het traineeship van de Metropoolregio Amsterdam is een uniek tweejarig programma bedoeld voor jonge talenten met lef en die grenzen willen verleggen. Het traineeship wordt aangeboden door samenwerkende overheidsorganisaties in het noordelijk deel van de Randstad, waarbij samenwerking, verbinding en kennisdeling centraal staan.

Het traineeprogramma bestaat uit een combinatie van werken en leren, waarbij de professionele en persoonlijke ontwikkeling van de trainee centraal staat. Trainees werken voor kleine en grote overheidsorganisaties en hebben daarmee een breed speelveld van uiteenlopende en uitdagende projecten.

De deelnemende organisaties aan dit traineeship zijn: Gemeente Amsterdam, Gemeente Almere, Gemeente Haarlemmermeer, Gemeente Lelystad, Gemeente Purmerend, Gemeente Zaanstad, Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied, OVER-gemeenten (Oostzaan en Wormerland),  en Provincie Noord-Holland en Bureau MRA.

Meer informatie

Voor meer informatie over het traineeship MRA kun je terecht op www.traineepoolmra.nl. Of neem contact op met Amella Dulovic, projectleider traineepool MRA, a.dulovic@traineepoolmra.nl, telefoon: 06-20346455.