//
Comments0

De Traineepool MRA organiseert op donderdag 4 december 2015 een inspirerend mini-symposium over Mensenhandel. De bijeenkomst vindt plaats van 14:00 tot 17:00 uur in Theater de Kunstgreep in Oostzaan . Het symposium is bedoeld voor alle geïnteresseerde ambtenaren uit de Metropoolregio Amsterdam. Meld je nu aan!

De twintig trainees van de Traineepool MRA, hebben zich de afgelopen maanden verdiept in het thema mensenhandel. De opdracht die zij hebben uitgevoerd richtte zich specifiek op gemeentelijke baliemedewerkers. Deze doelgroep kan een belangrijke rol spelen in vroegtijdige signalering van mensenhandel. Om gemeenten binnen de Metropoolregio Amsterdam te helpen bij het vergroten van het urgentiebesef en handelingsperspectief onder baliemedewerkers, zijn producten ontwikkeld die als handreiking dienen om dat te bewerkstelligen.

ProgrammaTijdens het mini-symposium staat de presentatie van de door de Traineepool MRA ontwikkelde producten centraal. Gezamenlijk zal worden nagedacht hoe deze handreikingen succesvol geïmplementeerd kunnen worden binnen gemeenten. Ook staan er toonaangevende sprekers uit het werkveld op het programma. De middag wordt afgesloten met een borrel, waarbij voldoende gelegenheid is om met partners uit de regio te netwerken. Het definitieve programma wordt binnenkort bekend gemaakt via een persoonlijke mail aan die, die zich hebben aangemeld.

Aanmelden
Het mini-symposium is voor alle geïnteresseerde ambtenaren uit de Metropoolregio Amsterdam. In het bijzonder worden van harte uitgenodigd: de leidinggevenden van baliemedewerkers en de ambtenaren die zich ontfermen over de aanpak van mensenhandel. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: trainees@traineepoolmra.nl
Wij zien u graag op 4 december in Oostzaan!