//
Comments0

Chris (pool 5) “De deelnemende organisaties hebben allemaal unieke kenmerken en aan het eind van het traject weet je wat voor type werk en organisatie het beste bij jou past.”

Chris, waarom heb je voor het traineeship MRA gekozen?
Dit traineeship was een logische vervolgstap na mijn studies (Bestuurs-en Organisatiewetenschap en Politicologie). Daarnaast wilde ik heel graag werkervaring opdoen in het publiek domein.”

Hoe ervaar je het traineeship?
Ik ben heel erg blij dat ik de keuze heb gemaakt om te solliciteren. Ik heb hele leuke en uitdagende opdrachten mogen doen bij de Omgevingsdienst, de gemeente Almere en de gemeente Amsterdam. Bij de start van het traineeship werd gezegd dat wij aan het einde van het traineeship de volgende vragen zouden kunnen beantwoorden: wie ben je, wat kan je en wat wil je? Ik kan, nu met de finish van het traineeship in zicht, antwoord geven op deze vragen.”

Waarom zou je het traineeship aanbevelen aan anderen?
Ik kan dit traineeship van harte aanbevelen. Het is voor mij een ideale mix tussen werken en leren. Ideaal voor starters die zich willen inzetten voor het publieke domein. Daarnaast is het een unieke kans om bij drie verschillende organisaties binnen de MRA een kijkje in de keuken te nemen. De deelnemende organisaties hebben allemaal unieke kenmerken en aan het eind van het traject weet je wat voor type werk en organisatie het beste bij jou past. Meld je aan! Je zult er geen spijt van hebben.”