/
Posted By
/
Comments0

Hoe kunnen er meer groene ontmoetingsplekken komen in versteende wijken binnen de Metropoolregio Amsterdam (MRA)? Met deze vraag gingen onze trainees aan de slag voor hun derde gezamenlijke opdracht. Dit deden zij in opdracht van Park om de hoek.

Park om de hoek is een project van de Gezonde Stad. Op woensdag 12 december 2018 organiseren de trainees een evenement in het kader van hun poolopdracht ‘Hoe kunnen we Park om de Hoek opschalen binnen de MRA?’. Ben jij geïnteresseerd in het creëren van groene ontmoetingsplekken? Lees dan hieronder de uitnodiging en meld je aan.

Uitnodiging

We nodigen je van harte uit voor ons evenement “Parkeerplek naar Park” op woensdag 12 december. In veel buurten leeft de wens om meer groen te creëren. Tegels eruit, bomen erin! Hoewel dit makkelijk klinkt, blijkt het in de praktijk moeilijk om dit zaadje te planten.

Wil jij meedenken over hoe we gezamenlijk meer groene ontmoetingsplekken kunnen maken bij jou in de buurt? Kom naar ons interactieve event en praat mee! Tijdens dit event zijn er workshops die u inzichten en handvatten bieden om die tegel eruit te wippen en de boom te gaan planten.

Datum: Woensdag 12 december Tijd: 14.00 uur tot 17.00 uur

Inloop: 13.45 – 14.00 uur

Locatie: Academie van Bouwkunst, Waterlooplein 211-213 in Amsterdam

Voor wie: gebiedsmakelaars, groen initiatieven uit de regio, beleidsmakers en strategen op het gebied van groen/ duurzaamheid, inwoners van de MRA met een groen-ambitie. (Uitnodiging in Pdf.)

Aanmelden
https://goo.gl/forms/xs9DJVPkIRgVJ9HI2

Meer weten?
Klik hier voor meer informatie over de poolopdracht.