Heb jij een poolopdracht voor de Traineepool MRA?

De traineepool voert ieder kwartaal een regionaalbrede opdracht uit. Dit zijn opdrachten in directe opdracht van een directeur of wethouder die een actueel thema binnen de metropoolregio Amsterdam betreft.

Elke poolopdracht wordt aangestuurd door een ‘stuurgroep’. Deze stuurgroep bestaat uit een aantal trainees die de regionaalbrede opdracht werven en kiezen en leiding geven aan de traineepool voor de concrete uitwerking hiervan.

De opdrachten starten en eindigen altijd met een pooldag. Dit zijn dagen waarop de stuurgroep de opdracht aan de traineepool kenbaar maakt en de resultaten aan het einde aan de opdrachtgever presenteert. Aan het eind van het traineeship heeft iedere trainee een keer plaatsgenomen in de stuurgroep en succesvol een regionaalbrede opdracht uitgevoerd.

Benieuwd naar eerdere afgeronde poolopdrachten? Lees dan hier verder.

Heb jij een interessante poolopdracht voor de MRA trainees? Neem dan contact op met Amella Dulovic, projectleider Traineepool MRA, email: a.dulovic@amsterdam.nl, telefoon 06-20346455. Of stuur een mail naar ons algemene mailadres: info@traineepoolmra.nl o.v.v. ‘poolopdracht traineepool MRA’