Word jij onze nieuwe MRA trainee?  

Heb jij het lef om grenzen te verleggen? Ben je niet langer dan 2 jaar afgestudeerd (hbo/ wo) en op zoek naar een topstart van je carrière? Dan is dit jouw kans om te werken aan uitdagende vraagstukken van de Metropoolregio Amsterdam zoals toerisme, veiligheid, stedelijke vernieuwing, duurzaamheid en  een moderne innovatieve en data gedreven overheid.

Waarom trainee worden bij de Metropoolregio Amsterdam?

Het traineeship van de Metropoolregio Amsterdam is een uniek tweejarig programma aangeboden door samenwerkende overheidsorganisaties in het noordelijk deel van de Randstad.

Het traineeship biedt, verdeeld over de deelnemende organisaties, plek aan ambitieuze starters met hart voor de publieke zaak. Als trainee krijg je de kans om te werken op allerlei terreinen die maatschappelijk van belang zijn, zowel op strategisch als op tactisch niveau. In een periode van twee jaar ga je werken en leren op 3 verschillende werkplekken. Je solliciteert gelijk op een startopdracht bij één van de deelnemende organisaties. Na je startopdracht van tien maanden volgt twee maal een detachering van zeven maanden bij een andere deelnemende organisatie.

Je werkt voor kleine en grote overheidsorganisaties en hebt een breed speelveld van uiteenlopende projecten. Daarnaast krijg je veel trainingen gericht op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en bouw je in 2 jaar tijd een groot en uitgebreid netwerk op.

Wat vragen wij? 

Als toekomstig MRA trainee heb je hart voor de publieke zaak. Je gelooft in de kracht van regionale samenwerking en je hebt je hbo of wo diploma op zak. Je hebt niet langer dan twee jaar werkervaring in aansluiting op je studie.

Eigenschappen waarmee jij je onderscheidt zijn:

  • Lef
  • Leervermogen
  • Verbinding

Wij zoeken uiteenlopende specialisten van verschillende studierichtingen, die hun expertise breed kunnen toepassen.

Wat bieden wij? 

Als trainee binnen dit unieke, uitdagende traineeship krijg je een aanstelling voor twee jaar, 36 uur per week. Daarvan besteed je 8 uur per week aan het ontwikkelprogramma en de poolopdrachten.

Wij investeren ook in jou: we bieden uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van relevant en resultaatgericht leren en ontwikkelen.

Het salaris is € 2.527,- bruto per maand.

Solliciteren

Op 3 september gaat de werving voor nieuwe trainees van start. Houd onze site goed in de gaten!

De organisatie

De Metropoolregio Amsterdam is een bestuurlijk samenwerkingsverband van de stad Amsterdam en lokale en regionale overheden in het noordelijke deel van de Randstad.

In 2012 hebben 5 overheidsorganisaties uit de regio de handen ineen geslagen om de onderlinge samenwerking te versterken in de vorm van een gemeenschappelijk traineeship. In dit traineeship staan samenwerking, verbinding en kennisdeling centraal.

De deelnemende organisaties aan dit traineeship zijn: MRA Bureau, Gemeente Amsterdam, Gemeente Almere, Gemeente Haarlemmermeer, Gemeente Lelystad, Gemeente Purmerend, Gemeente Zaanstad, Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied, OVER-gemeenten (Oostzaan en Wormerland),
en Provincie Noord-Holland. 

Informatie 

Kijk op onze site traineepoolmra.nl voor meer informatie over het traineeship.

Heb je algemene vragen over het traineeship? Stuur een email naar info@traineepoolmra.nl.